• consulting
  • training
  • implementation


CTI Change ... tko smo
Consulting -> Training -> Implementation -> Change


CTI Change je konzultantsko – trenerska kuća specijalizirana za područje prodaje, komunikacije, poslovnog managementa i upravljanja poslovnim procesima.

Pored navedenog , pokrivamo i područje upravljanja projektima i kvalitetom u proizvodnji.

Na svojoj platformi okuplja više profesionalaca, koji dijele viziju da svoje veliko poslovno iskustvo u prodaji, vođenju ljudi i upravljanju procesima, pretoče u učinkovitu i efektivnu praksu naših poslovnih partnera.

Svi naši konzultanti / treneri imaju dugogodišnje iskustvo rada na vodećim pozicijama u nacionalnim i internacionalnim kompanijama, specijaliziranih za određena područja ekspertize.

Takvim konceptom smo u mogućnosti stručno pokriti potrebe većine segmenata naših poslovnih partnera, a istovremeno im ponuditi široku paletu razvojnih područja.

U svom smo radu usmjereni na promjene - rast i ostvarenje rezultata svojih partnera, kao i povećanju učinkovitosti rada prodajnih timova. Naše su radionice uvijek prilagođene specifičnostima poslovanja i branše partnerske kompanije, a fokus sadržaja je na praktičnosti primjene i mogućnosti trenutne implementacije stečenih vještina u svakodnevnim poslovnim situacijama.

 

1  2
Licencirani SDI partner

 

Member of GGG

Global Growth Group

Global Reach & Local Sensitivity